Over ons

M2 Calculatieburo

M2 Calculatieburo uit Puiflijk is een ervaren, gespecialiseerde en betrouwbare dienstverlener op het gebied van begrotingen, technische berekeningen en advies voor installaties, zoals centrale verwarming, loodgieterwerk en luchtbehandelingstechniek.

Directeur/eigenaar Michel Megens: “M2 werkt op basis van een no-nonsense visie; altijd klantgericht en correct. U kunt vertrouwen op onze nauwgezetheid en snelle service, ook op zeer korte termijn. M2 maakt berekeningen volgens de Ende-normen en Uneto-VNI en levert materiaalstaten met EAN-codes. Naast de gebruikelijke bruto aanlevering van de materiaalstaten kunt u uw berekening, indien gewenst, ook netto ontvangen, compleet met offertes conform Stabu. Wij zorgen er voor dat u een goede begroting krijgt voor een concurrerende prijs.” Ook tekenwerk verzorgen wij voor u. Tekeningen kunt u digitaal aanleveren. Die drukken wij vervolgens in eigen beheer, in kleur of zwart –wit, tot het formaat A0+. Daarvoor hebben wij de juiste printers in huis.

Voor het maken van begrotingen hanteert M2 Calculatieburo de software van Syntess (Atrium), voor technische berekeningen Vabi software en voor advies baseren we ons, naast onze uitgebreide theoretische en praktische kennis, op de juiste en actuele NEN-ISSO-Vewin voorschriften.” Wilt u meer informatie over de werkwijze of een offerte aanvragen, dan is M2 Calculatieburo u graag van dienst. Ook voor grotere calculatieopdrachten kunt u bij ons terecht.


meetlat

Werknemers

Author 2

"M2 werkt op basis van een no-nonsense visie; klantgericht en correct.

U kunt altijd vertrouwen op onze nauwgezetheid en snelle service, ook op zeer korte termijn."


Michel Megens LinkedIn-profiel van Michel Megens
Directeur/eigenaar M2-Calculatieburo